KS Connect Powerfull Connected

Powerful Connected

KS Connect verbindt

KS Connect is een administratiekantoor uit ‘s-Gravendeel. Maar niet het zoveelste administratiekantoor. Ondernemers kiezen voor onze administratieve diensten omdat wij helder communiceren en kosten binnen de perken houden. Maar vooral omdat wij verbinden.

Delen is de toekomst

Jouw financiële cijfer met jouw ondernemerswensen. Jouw bedrijfsprestaties met de fiscale gevolgen. Jouw zakelijke kant met jouw privésituatie. Maar we verbinden ook jouw onderneming met andere bedrijven. Op ons online platform simuleren wij onderlinge samenwerking en wederzijdse promotie. Omdat delen de toekomst is.

De mensen achter KS Connect

Mirjam Smit

Mirjam Smit

Financiën betekenen voor mij zoveel meer dan alleen cijfertjes. Het wordt pas interessant wanneer je verbanden legt die inzichten creëren. Voor ZZP’ers is het van belang dat zij iedere maand weten waar ze staan. Zodat kunnen ze sturing geven aan hun onderneming. Echter, ZZP’ers zien vaak op tegen deze administratieve zaken en hebben soms weinig overzicht. KS Connect biedt daarom administratieve services die persoonlijk en laagdrempelig zijn. We zorgen er samen voor dat jij kunt blijven ondernemen. En groeien. Ik help ondernemers vanuit ons administratiekantoor in ‘s-Gravendeel, maar ook in mijn thuishaven Hoeksche Waard.

 

Wat je aan ons hebt

De administratie in orde

We nemen je administratief en fiscaal werk uit handen. We zetten onze expertise voor je in, zodat jij je kunt richten op jouw expertise en klanten. Ook haal je met ons meer uit je administratie. We praten met je, sparren met je, houden je een spiegel voor. Zodat je jouw ondernemerswensen kunt waarmaken.

Aan de slag

Niet alleen nemen we je werk uit handen, zodat je zelf beter aan de slag kunt. Maar we helpen je ook als je je werkzaamheden wilt uitbreiden, specialisten zoekt of meer opdrachtgevers. Met ons online platform kan iederéén aan de slag.

KS Connect gaat samen met jou voor: zelfstandig, samen, sterker.

Contact

Wij helpen ondernemingen graag verder. Benieuwd naar wat we specifiek voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. En vertel ons jouw administratieve wensen.